Geconfronteerd worden met een kakkerlakkenplaag is omwille van tal van verschillende redenen bijzonder vervelend te noemen. In eerste instantie gaat het hierbij natuurlijk om diertjes die er gewoon alles behalve proper uitzien. Daarnaast staan kakkerlakken er om bekend vaak ziektes met zich mee te dragen en verspreiden ze zich als een lopend vuurtje doorheen de woning. Stel je vast dat er ook in jouw huis sprake is van een kakkerlakkenplaag en wil je daar graag op efficiënte wijze actie tegen ondernemen? Stel je, je echter nog de vraag welke prijzen nu precies verbonden kunnen zijn aan kakkerlakken bestrijden? Wij geven je hier graag een antwoord op, op deze pagina!

Hoeveel bedragen de kakkerlakken bestrijden prijzen?

Bij het bepalen van de kostprijs die in rekening wordt gebracht voor kakkerlakken bestrijden dient er rekening te worden gehouden met een groot aantal uiteenlopende factoren. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat kakkerlakken bestrijden een karwei is welke je zelf kan doen, maar waarvan het toch wordt aangeraden om dit uit te besteden. Waarom? Zeer eenvoudig, omdat zo efficiënt mogelijk optreden tegen kakkerlakken in huis erg belangrijk is om te voorkomen dat ze uitgroeit tot een echte plaag. Denk er dus zeker en vast goed over na vooraleer er voor te kiezen om zelf je probleem met kakkerlakken aan te pakken.

 

Een tweede factor welke een niet onaanzienlijke invloed kan hebben op het prijskaartje van kakkerlakken bestrijden heeft betrekking tot de aard van het probleem. Wat dit betreft wordt er namelijk een onderscheid gemaakt tussen een ‘gewoon’ kakkerlakkenprobleem en een kakkerlakkenplaag. Deze laatste is uiteraard behoorlijk wat erger en bovendien valt ze minder eenvoudig te bestrijden. Van welk verschil er precies sprake kan zijn wordt meteen duidelijk door het raadplegen van de hieronder aangegeven prijstabel.

 

Type opdracht Gemiddelde kostprijs
Gewoon bestrijden van kakkerlakken Gemiddeld ongeveer 100 euro
Bestrijding van een kakkerlakkenplaag Gemiddeld ongeveer 150 euro

 

Hou er rekening mee dat een op het eerste zicht onschuldig kakkerlakkenprobleem al snel kan uitgroeien tot een gevaarlijke kakkerlakkenplaag. Het is dan ook omwille van deze reden dat het steeds wordt aangeraden om zo snel mogelijk actie te ondernemen op het ogenblik dat je denkt te maken te hebben met een kakkerlakkenprobleem in je huis.

Hoe ziet de prijsopbouw van kakkerlakken bestrijden er precies uit?

Het prijskaartje dat je aangerekend krijgt voor het bestrijden van de kakkerlakken in je woning is eigenlijk altijd opgebouwd uit twee verschillende delen. In eerste instantie zijn er natuurlijk de arbeidskosten. Deze kosten nemen om en bij de 65 procent van de totale kostprijs in beslag. De 35 procent die resteert dient te worden betaald voor het materiaal waar tijdens het bestrijden gebruik van wordt gemaakt. Ben je op zoek naar een mogelijkheid om een aardig bedrag uit te sparen op het bestrijden van de kakkerlakken in je huis? In dat geval zou je er voor kunnen kiezen om het bestrijden zelf te doen. Let wel, zoals eerder op deze pagina aangegeven is het dan wel absoluut van belang om precies te weten waar je aan begint.

Hoe besparen op de kakkerlakken bestrijden prijzen?

Bovenstaande maakt duidelijk dat je behoorlijk kan besparen op de kakkerlakken bestrijden prijzen door zelf de strijd met kakkerlakken aan te gaan. Echter spreekt het voor zich dat lang niet iedereen hier voor te vinden zal zijn, in tegendeel. Ook wanneer je niet zelf je kakkerlakken wil bestrijden zijn er nog steeds verschillende interessante bespaartips waar je rekening mee kan houden. Wij hebben de belangrijkste alvast voor jou op een rijtje gezet.

 

  • Tracht aanspraak te maken op een kwantumkorting

In het bijzonder wanneer er sprake is van een kakkerlakkenplaag is de kans bijzonder groot dat je lang niet de enige bent in de buurt die met dit probleem wordt geconfronteerd. In dat geval is het dan ook altijd een optie om er voor te kiezen om de handen in elkaar te slaan en samen een beroep te doen op één specifieke kakkerlakkenbestrijder. Op deze manier kunnen jullie allemaal genieten van een interessante korting op de standaard kostprijs m.b.t. kakkerlakken bestrijden.

 

  • Neem een bestrijder uit je eigen omgeving

Een niet onaanzienlijk stuk van de totale kostprijs van kakkerlakken bestrijden heeft betrekking tot de zogenaamde voorrijkosten die in rekening worden gebracht door een bestrijder. Hoeveel deze kosten exact bedragen kunnen we moeilijk zeggen, want het is steeds de bestrijder zelf die de hoogte van het kostenplaatje zal bepalen. Gemiddeld zijn de voorrijkosten evenwel gelegen tussen de 0,25 & 0,50 euro per kilometer. Wil je deze kosten tot een minimum kunnen beperken? In dat geval doe je er altijd goed aan om een beroep te doen op de diensten van een bestrijder uit je eigen buurt.

 

  • Tracht het probleem zo snel mogelijk aan te pakken

Een probleem met kakkerlakken dient in de praktijk altijd zo snel mogelijk te worden aangepakt. Wanneer je dit doet kan de omvang van het probleem binnen de perken worden gehouden en dat heeft uiteraard ook een positieve invloed op het prijskaartje dat er in rekening wordt gebracht voor kakkerlakken bestrijden.